Vinglman Zsolt vagyok, az esküvői fotózás és videózás szakértője, már több mint 20 éve foglalkozom ezekkel a területekkel. 1997-ben valósítottam meg gyermekkori álmomat és megnyitottam a stúdiómat. Az elmúlt évek során rengeteg fiatal párt, családot és gyermeket volt szerencsém fényképezni, akiknek elégedettsége adja az erőt és motivációt a folyamatos fejlődéshez.

Az elsődleges célom, hogy a vendégek elégedett, boldog tekintetét lássam, amikor megtekintik az elkészült felvételeket. A stúdióban az ügyfelek igényeinek maximális figyelembevételét tartom elsődleges fontosságúnak.

Az esküvői fotózás és videózás a specialitásom. Az elsődleges célom, hogy az öröm, a boldogság és a szerelem pillanatait örökítsem meg a vendégeknek, hogy azok évek múltán is emlékezetesek legyenek számukra.

A műtermi fotózás is fontos része a szolgáltatásaimnak. Itt a lehetőségek szinte korlátlanok, hiszen a stúdióban minden eszközöm a rendelkezésre áll. Lehetőséget biztosítok a modellfotózásra, a reklámfotózásra, és a portréfotózásra is.

Az utolsó, de nem utolsó szolgáltatásom a családi és gyermekfotózás. Azt gondolom, hogy ezek a felvételek a legfontosabbak a családok számára, hiszen ezek az emlékek az idő múlásával csak értékesebbek lesznek. Az én célom, hogy a lehető legszebb pillanatokat örökítsem meg, hogy azok évek múltán is szívesen visszanézhetők legyenek.