Esküvői fotózás

A legszebb pillanatok megörökítéséért.

Profi esküvői fotósok vagyunk és tudjuk, hogy az esküvő a legfontosabb nap egy pár életében. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az esküvői fotózásban, és szakképzett fotósaink minden percben azon dolgoznak, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni. Professzionális eszközökkel dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fotókat készítsük el nektek a nagy napról. Bizalmatokért cserébe, mi minden pillanatot megörökítünk, hogy egy életen át csodás emlékként szolgáljanak. Ha tökéletes esküvői fotózást szeretnétek, akkor válasszatok minket!

 

  • Több mint 25 év tapasztalat, több mint ezer elégedett pár
  • 1997 foglalkozunk fotózással és videózással Veszprémben és környékén, ez idő alatt több mint ezer pár választott minket. A hatalmas bizalomnak és elégedettségnek köszönhetően elkötelezettek és elhivatottak vagyunk a magas minőségű szolgáltatás nyújtására az ügyfeleinknek.
  • Több fotósunk dolgozik
  • Szolgáltatásunkat több szakképzett fotósunkkal biztosítjuk, ami lehetővé teszi, hogy rugalmas időpontokban tudjuk vállalni a fotózásokat. Ez egyben azt is jelenti, hogy nincs olyan váratlan helyzet, amikor ne állna rendelkezésre kollégánk a megbeszélt időpontra.
  • Ajándék papírkép minden esküvői fotós csomagunkhoz
  • Az esküvői csomagjainkhoz ajándékba adjuk a papírkép kidolgozás csomagot, amely lehetővé teszi a digitális képek kiválasztását és kinyomtatását. Ez az opció hozzájárul ahhoz, hogy a legemlékezetesebb pillanatok biztosan megmaradjanak az esküvőről.

Hozd magaddal az egyéniséged

Ahhoz, hogy valóban egyedivé és emlékezetessé tegyük az esküvői fotózást, fontos, hogy a párok magukkal hozzák az egyéniségüket a fotózásra. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy válassz olyan témát a fotózásnak, ami közel áll a szívedhez – legyen az akár a kedvenc hobbid vagy a munkád. Mi teljes mértékben támogatunk mindenben, hogy a legkreatívabb és legegyedibb fotók készülhessenek az esküvői albumba. Legyen az akár egy közös sport, vagy a természetben eltöltött idő, az ilyen különleges pillanatok megörökítése garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd mindenki számára. Emellett, a személyiséged és egyediséged hozzáadása a fotózáshoz, csak még különlegesebbé és személyesebbé teszi majd a végeredményt.

 

Az esküvő egy életre szóló esemény, amelyet mindenki szeretne megörökíteni a lehető legszebb emlékek formájában. Az esküvői fotók a nagy napon történt események és pillanatok megörökítését szolgálják, és a párok gyakran választanak profi esküvői fotóst ennek érdekében. Most összefoglaljuk nektek azt az 5 főbb okot, hogy miért ne bízzátok a családtagokra a fotózást.
bővebben

Esküvői fotózás árlistánk

Csomag Szolgáltatás Ár
1 Kreatív szabadtéri fotózás 70 000 Ft
Maximum két órás fotózás, maximum két helyszínen, kb. 300 db retusált fotó
50 db 10x15 cm papírkép ajándékba
2 Polgári vagy templomi szertartás fotózása 35 000 Ft
kb. 100 db retusált fotó
30 db 10x15 cm papírkép ajándékba
3 Kreatív és polgári vagy templomi fotózás 85 000 Ft
kb. 400 db retusált fotó
70 db 10x15 cm papírkép ajándékba
4 Kreatív, polgári és templomi fotózás 100 000 Ft
kb. 600 db retusált fotó
100 db 10x15 cm papírkép ajándékba
5 Teljeskörű esküvői fotózás 180 000 Ft
Kreatív fotózás, kikérő, polgári és templomi szertartás, lakodalom fotózása, kb. 1500 db retusált fotó
150 db 10x15 cm papírkép ajándékba

Kiegészítő szolgáltatások

Szolgáltatás Ár
Készülődés fotózása +15 000 Ft
Fodrász, sminkelés fotózása. bármelyik csomaghoz választható kiegészítő szolgáltatás
Műtermi esküvői fotózás +800 Ft / fotó
Műtermi esküvői fotók készítése saját műtermünkben, előre egyeztetett időpontban, bármelyik csomaghoz választható kiegészítő szolgáltatás

Ha nem az esküvő napján van a kreatív fotózás, hanem előtte vagy az azt követő napon, az ár nem változik a fentiekhez képest.

A kreatív fotózás időtartama maximum két óra, maximum két helyszínen. Egyéb esetben egyedi árajánlatot adunk.

 

Egyedi ajánlatért keress minket bizalommal!

Adatvédelmi szabályzat

15 + 14 =