Műtermünk

Megtöltjük a családi albumokat csodálatos emlékekkel.

Saját fotóstúdióval rendelkezünk Veszprémben, mely modern, professzionális felszereléssel van ellátva, hogy az elkészült képek minősége minden esetben magas szintű legyen. Többféle témájú, változatos és igényes hátteret kínálunk, hogy minden ügyfelünk számára megfelelően tudjuk megteremteni a kívánt hangulatot és stílust. Az elérhető hátterek között találhatók természetes környezetek, modern és minimalista, valamint különlegesebb témájú hátterek is, hogy minden igénynek megfeleljünk. Garantáljuk, hogy a műtermi fotózásaink során az elkészült képek tökéletesen visszaadják az általad vágyott hangulatot és érzést.

  • Gyermekfotózás
  • A gyermekfotózás fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy megörökítsük a gyermekkor csodás fenoménjait. Ezek a fotók életre szóló emlékek lehetnek a család számára, amelyek később visszaidézik a boldog és ártatlan időszakot. A gyermekfotózás során lehetőségünk nyílik képekkel visszaadni a gyermekek személyiségét és egyéniségét, miközben az életkorának megfelelő játékokkal és díszletekkel dolgozunk.
  • Pocakfotózás
  • A pocak fotózás egy egyedülálló és emlékezetes módja annak, hogy megörökítsd a várandósságod korai szakaszát. Ezek a fotók az élet egyik legboldogabb időszakát örökítik meg, és csodálatos emlékek maradnak az egész család számára.
  • Műtermi portfólió fotózás
  • A műtermi portréfotózás ideális választás, ha szeretnéd megörökíteni az egyediségedet és a saját stílusodat. Stúdiónkban kiválaszthatod a megfelelő hátteret, öltözőnkben pedig több szett ruhát is cserélhetsz, hogy több stílusban is fotózhassatok. Az eredmények olyan páratlan portréfotók lesznek, amelyeket bármikor büszkén vehetsz elő.

Legjobb ünnep a karácsony!

Minden év november hónapjában karácsonyi dekorációba öltöztetjük stúdiónkat, hogy ünnepi hangulatot és az ünnepi fotókhoz szükséges környezetet teremtsünk meg. Az ilyenkor készült fotók különösen varázslatosak és emlékezetesek, hiszen mindenki az ünnepi hangulat részeként érkezik hozzánk.

A karácsonyi időszakban stúdiónkban igazi élet van, családok és gyermekek tucatjai érkeznek hozzánk, hogy egyedi, személyre szabott és stílusos karácsonyi fotók készüljenek róluk. Ezekből a képekből számos ajándéktárgyat is készítünk, amelyek ideálisak akár karácsonyi ajándékként is.

Akik szeretnének részt venni az ünnepi fotózási élményben, azoknak tiszta szívből ajánljuk kedvező karácsonyi csomagjainkat, amelyek minden év november hónapjától érhetőek el.

 

Műtermi gyermekfotózás – Varázslatos pillanatok megörökítése

Amikor gyermekeinkről van szó, mindannyian szeretnénk a legjobbat nekik. Szeretnénk megőrizni az emlékeket, és visszaidézni azokat az aranyos pillanatokat, amikor még kicsik voltak. A műtermi gyermekfotózás remek lehetőséget nyújt arra, hogy olyan képeket készítsünk, amelyek örökre megmaradnak, és amelyeket örömmel nézegetünk majd évek múlva is.
bővebben

Műtermi fotózás árlistánk

Méret (cm) Darabszám Ár
6x9 4 db 3000 Ft
7x10 4 db 3000 Ft
30 perc műtermi fotózás (minimum rendelés: 9000 Ft)
10x15 1 db 800 Ft
13x18 1 db 900 Ft
15x21 1 db 1300 Ft
21x30 1 db 2000 Ft
30x45 1 db 3500 Ft

Egyedi ajánlatért keress minket bizalommal!

Adatvédelmi szabályzat

12 + 11 =