Esküvői videózás

Minden esküvő egy egyedi történet, legyen ez a ti filmetek.

Szakértő esküvői videós szolgáltatást kínálunk, amely igazi kincs lehet azon pároknak, akik az esküvőjük minden pillanatát meg akarják örökíteni. Az esküvő az életünk egyik legfontosabb napja, amelyre hosszú hónapokig készülünk, és amelynek emlékezetes momentumait örökre meg akarjuk őrizni. Mi, mint profi esküvői videósok garantáljuk, hogy az összes részletet megörökítjük, így a felvételeknek köszönhetően bármikor visszatekinthettek erre a felejthetetlen napra. A mi segítségünkkel egy magas minőségű és érzelmekkel teli videó készül az esküvőről, amely mindörökké megmarad az emlékeitek között.

 

  • Szakképzett kollégáink garantálják a minőséget
  • Sok évnyi tapasztalatunk és szakértelmünk segít abban, hogy olyan felvételeket készítsünk, amelyek megfelelnek elképzeléseknek és a párok elvárásainak.
  • Részletes utómunka a filmszerű élményért
  • Az utómunka nagyon fontos része az esküvői videó elkészítésének. A vágás, a hangzás és a színjavítás, segítenek abban, hogy a videó valóban filmszerű élményt nyújtson.
  • Professzionális minőségű videókamerák
  • Professzionális minőségű videókameráink, amelyeket munkatársaink használnak, lehetővé teszik, hogy a felvételek magas felbontásban és részletekben gazdagok legyenek. Ez azt jelenti, hogy az esküvői videó olyan élethű és tiszta képeket fog mutatni, amelyek őszintén visszaadják az esküvő minden fontos mozzanatát.

Filmszerű elmény életetek nagy napjáról

Egy videó életetek nagy napjáról, amely a valódi filmélményt kínálja – ez az, amit garantálunk. Professzionális videós csapatunk kiváló minőséget biztosít, amelyet magas színvonalú utómunkával egészítünk ki, az eredmény pedig egy olyan film, amelyet szívesen néztek majd újra és újra, hogy visszatekintve újra átélhessétek az esküvőtök legcsodálatosabb részleteit. Látványos filmvágást használunk, hogy valóban egy nagyszabású produkció részesei legyetek, és ami talán a legjobb, hogy megtekinthetitek az esküvőtöket a saját tévéteken, akár 4K felbontásban is. Tegyétek még emlékezetesebbé az esküvőtöket egy olyan videóval, amelyet bármikor szívesen elővesztek majd.

 

Az esküvői videók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és sok pár számára már elengedhetetlen része az esküvői ceremóniának. Azonban a videók készítése sokkal bonyolultabb, mint egy egyszerű amatőr felvétel készítése. A profi esküvői videósok azonban sok előnnyel rendelkeznek, amelyek segítenek abban, hogy a videók igazán emlékezetesek és életre szóló élmények legyenek. A következő 5+1 okból megtudhatja, hogy miért érdemes profi esküvői videóst választania az esküvőjéhez.
bővebben

Esküvői videózás árlistánk

Csomag Szolgáltatás Ár
1 Polgári vagy templomi szertartás videózása 40 000 Ft
2 Polgári és templomi szertartás videózása 60 000 Ft
3 Teljeskörű esküvői videózás, ajándék videóklippel 180 000 Ft

Kiegészítő szolgáltatások

Szolgáltatás Ár
Videó és fotók készítése drónnal Egyedi ajánlat alapján

Egyedi ajánlatért keress minket bizalommal!

Adatvédelmi szabályzat

1 + 2 =